- et herlig annerledes og spennende underholdningskonsept -

Skjulte Hensikter

Klikk her for å redigere undertittel

HVA ER SKJULT TEATER?
Du har kanskje hørt om skjult kamera. Prinsippet er det samme. Vi kommer inn i ditt arrangement i roller som fremstår som troverdige for gjestene. Det kan være servitører under middag, innleid foredragsholder under en konferanse, teknisk assistent fra hotellet, kreativitetsledere under en kickoff. o.l.

Men så legger vi opp til overraskende opptrinn som ingen av gjestene/deltakerne forventer. Vi starter smått og diskret, men 'skuespillet', de ulike karakterene og situasjonskomikken øker gradvis.  Etterhvert tar det fullstendig av og vi det hele avsløres til stor begeistring hos 'ofrene' for vårt ”skjulte teater”. Vi legger stor vekt på sjarmfaktor, og at vi ikke skal fremstå støtende for gjestene. Så det dreier seg ikke om å søle suppe i fanget på noen;) Skrekkblandet fryd står sentralt - 'publikum' er som regel smårystet i begynnelsen over små og store sprell skuespillerne tillater seg, men lar seg mer og mer rive med i den herlige galskapen som utvikler seg i tett samspill med gjestene.


Hensikten er at situasjonen skal bli mer og mer absurd/lattervekkende før vi avslører spillet. Akkurat hva som vil skjer er umulig å si – vi vet aldri helt hvordan gjestene vil reagere. Men det er også hva som gjør konseptet så spennende.

Først når ting har toppet seg avslører vi for gjestene at de er blitt lurt.

Et besøk av Skjulte hensikter vil garantert skape både oppmerksomhet og latter på ditt arrangement. Det vil trolig bli det store samtaleemnet resten av kvelden – og dagene som kommer. Ikke minst fordi gjestene blir aktivt involvert i opptrinnet som utspiller seg.

Med din hjelp kan vi skreddersy et opplegg som passer ditt arrangement og dine deltakere. Vi kan også lage et opplegg rundt et gitt tema, f.eks. gangsterparty, meksikansk kveld, viking-middag, Star Wars-kveld – mulighetene er nærmest ubegrensede.


Vi har også flere tilleggsopplegg - som stand-up ved Roar Brekke (http://www.roarbrekke.no), og flere musikalske show, som bl.a. Abbashow og Tupper Med Tuba (www.tuppermedtuba.com).

Vi har gjennom årenes løp skreddersydd hele underholdningspakker med skjult teater, der vi har fulgt opp med standup og avrundet gildet med et forrykende musikalsk show. Det er opp til hver enkelt oppdragsgiver hva man ønsker.


Ta gjerne kontakt hvis du har noen kommentarer eller spørsmål. Vi håper å høre fra deg! Det blir garantert en 'snakkis' og mye å le av på jobb lenge etter festen!